top of page

Bra flyttstädning i Järfälla

Järfällas bästa och mest omtyckta flyttstädningsfirma.

Boka din flyttstädning med oss idag!

Månadens erbjudande - Just nu har vi 15% rabatt

Flyttstäd i Järfälla

Flytthjälp för en smidig flytt

Har det blivit dags att flytta? Det är en hel del som behöver förberedas inför en flytt. Du ska packa kartonger, transportera möbler fram och tillbaka och tillsist även flyttstäda. En flytt kan vara väldigt krävande, särskilt fysiskt om du har mycket tunga möbler som ska bäras.

 

Flyttstädning kräver en omfattande storstädning av hela bostaden. I stället för att stressa och slita på egen hand så kan vi på En Renare Vardag hjälpa dig. Med vår flyttstäd i Järfälla blir din flytt smidig!

e3b2bd21-3c96-4758-b6dd-fccccd4574a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Många fördelar med flyttstädning

Det finns många fördelar med att anlita en städfirma vid flytt. Efter en lång dag med fysiskt arbete så behöver du inte spendera timmar med att rengöra din bostad på detaljnivå. En flyttstädning måste göras grundligt och noggrant.

 

Därför bör du överlåta arbetet med flyttstäd i Järfälla till oss. Vi på En Renare Vardag har mångårig erfarenhet inom städbranschen. Vi rengör alla ytor och golv effektivt och metodiskt. Efter en flytt kan en bostad bli stökigare än någonsin. Med vår hjälp kommer flyttstädningen att bli korrekt. Vi värderar kvalité och ser till att du lämnar din tidigare bostad i toppskick.

Flyttstäd i Järfälla med fokus på renlighet

Våra städare prioriterar alltid renlighet. Vid flyttstädning är det viktigt att hela bostaden blir städad på detaljnivå. Vi på En Renare Vardag har en lång erfarenhet inom flyttstäd i Järfälla. Vi tar med egen städutrustning och rengöring, därför behöver du inte lämna kvar någon dammsugare eller mopp.

 

Vi är en professionell städfirma som alltid ser till att städningen blir av bästa möjliga resultat. Vår städpersonal har alla genomgått en intern utbildning och har mångårig erfarenhet inom städyrket. Därför utför vi städningen på ett skickligt och produktivt sätt. Vi har etablerat tydliga riktlinjer för våra städmetoder och följer noggranna rutiner i varje hem.

f8d1dbe1-4b32-47d4-b734-e73d3d19e5a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Vi fixar din flyttstäd i Järfälla

En Renare Vardag är ett städföretag som brinner för hög kvalité, effektivitet och renlighet. Vi värdesätter våra kunder och gör alltid vårt bästa för att resultatet ska bli över förväntan. Vi erbjuder flexibel flyttstäd i Järfälla och har vanligtvis möjlighet att utföra städning på kort varsel.

 

Om du behöver hjälp med flyttstäd i Järfälla så finns vi nära till hands. Vi på En Renare Vardag tar hand om din städning och ser till att lämna bostaden ren och fräsch. Hör av dig till oss så bokar vi in din flyttstäd i Järfälla direkt!

Mer Info Om Flyttstädning I Järfälla

Image by Raphaël LR

Vi erbjuder komplett flyttstädning i Järfälla med allt vad det innebär.

 

Alla vill flytta in i en ren och fräsch bostad. Men flyttstädning kräver noggrannhet och är ett väldigt stort projekt. Att flytta är redan stressigt som det är, ägna dig åt att planera allt annat, så tar vi hand om flyttstädningen åt dig! Det förekommer att det uppstår en tvist mellan utflyttande och inflyttande boende vad gäller flyttstädningen. Därför är vårat nöjd kundgaranti extra viktigt när det gäller städning i Järfälla. Vi följer upp resultatet av arbetet tillsammans med kunden och fakturerar efter ditt godkännande. Våra utbildade medarbetare använder sig utav moderna metoder och miljövänliga medel för att uppnå det bästa resultatet som ingen kan klaga på.

Vi tar även med våra egna rengöringsprodukter och städmaterial vid flyttstädning, då vi antar att huset är tomt på allt. I den flyttstädning vi erbjuder ingår dessutom fönsterputsning.

 

Vad ingår i ett bättre pris för flyttstädning i Järfälla?

 • Hög kvalitet till rimligt pris

 • Alltid samma städerska

 • Nöjd kundgaranti

 • Intern utbildning till Våra medarbetare

 • Ansvarsförsäkring & Personal försäkring

 • Hög Säkerhet

 • Inga inställelseavgifter, inga fakturaavgifter, inga resekostnader

 • Varje anställd skriver på ett sekretessavtal samt lämnar ett utdrag ur

 

Följande ingår ej i ett standard avtal för flyttstädning i Järfälla, men kan tilläggsbeställas.

 • Tvätt av väggar och tak i köket, 150kr (endast avfläckning av synliga fläckar ingår). 

 • Persienntvätt, 200kr 

 • Balkong, 120kr  

 • Putsning av inglasad balkong, från 250kr 

 • Utsida på fönsterbleck, från 40kr/fönster 

 • Vindsutrymme/föråd, 200kr 

Image by Spacejoy

BEGÄR OFFERT

Sugen på att komma igång? Begär en offert idag!

bottom of page