top of page

Bra flyttstädning i Solna

Solnas bästa och mest omtyckta flyttstädningsfirma.

Boka din flyttstädning med oss idag!

Månadens erbjudande - Just nu har vi 15% rabatt

Flyttstäd i Solna

För en enklare flytt

Flyttdagar kan vara spännande men också väldigt stressiga. Det är mycket som måste göras och det kan kännas svårt att hinna med allting. Flyttstädningen är ett moment som ofta underskattas. Det är ett stort projekt som kan ta flera timmar. Det krävs en grundlig städning av alla rum på detaljnivå. Vi erbjuder en omfattande flyttstädning i Solna. Vi rengör kylskåp, spis, ugn, lister, fönsterbrädor och mycket annat. För att din flyttdag ska bli så smidig som möjligt bör du anlita vår städhjälp. Vi på En Renare Vardag tar hand om ditt hem och ser till att du lämnar över din bostad till sin nya ägare i bästa skick.

e3b2bd21-3c96-4758-b6dd-fccccd4574a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Storstädning av hela bostaden

En komplett flyttstädning innebär ett stort arbete. Vi ser till att rengöra din bostad både effektivt och noggrant. När vi utför flyttstädning i Solna ingår även fönsterputsning. Du kan vara säker på att din bostad kommer att bli ren och fräsch. Vi strävar alltid efter städresultat över förväntan. Våra städare ser till att ta med sitt eget städmaterial i form av utrustning och rengöringsprodukter. Därför kan bostaden vara tom inför flyttstädning i Solna.


Med effektiva och miljövänliga metoder tar vi hand om din städning. Vi lägger alltid extra tid på detaljer. Efter din flyttstädning i Solna kommer en städare som är kontrollansvarig att se till att hela städningen har utförts på bästa möjliga sätt. På så sätt garanterar vi en rutinmässig och korrekt städning.

Flexibel flyttstädning
i Solna

Vi är flexibla och anpassar din flyttstädning i Solna efter dina önskemål och behov. Vi erbjuder en rad olika städtjänster som du kan lägga till inför din städning. Det kan till exempel vara tvättning av persienner, städning av förråd, balkong och putsning av inglasad balkong. Hos oss kan du skräddarsy din egen flyttstädning i Solna efter dina behov.


Du kan omboka eller avboka din flyttstädning i Solna senast 24 timmar innan den bokade tiden helt kostnadsfritt. Vi är flexibla och kan vanligtvis komma under relativt kort varsel. Vi är ett städteam där alla är erfarna och utbildade inom städ.
 

f8d1dbe1-4b32-47d4-b734-e73d3d19e5a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Vi sköter flyttstädning i Solna

Vi gör alltid kontroller efter varje flyttstädning i Solna för att garantera en perfekt städning. För oss är du som kund vår första och största prioritet. Vi ger alltid våra kunder en tredagars garanti efter varje städning.

 

Den finns för att försäkra dig om att vi alltid gör vårt bästa för att du ska bli nöjd med vår flyttstädning i Solna. Behöver du städhjälp under din flytt? Vi gör din flytt enklare. Hör av dig till oss på En Renare Vardag så bokar vi in din flyttstädning!

Mer Info Om Flyttstädning I Solna

Image by Raphaël LR

Vi erbjuder komplett flyttstädning i Solna med allt vad det innebär.

 

Alla vill flytta in i en ren och fräsch bostad. Men flyttstädning kräver noggrannhet och är ett väldigt stort projekt. Att flytta är redan stressigt som det är, ägna dig åt att planera allt annat, så tar vi hand om flyttstädningen åt dig! Det förekommer att det uppstår en tvist mellan utflyttande och inflyttande boende vad gäller flyttstädningen. Därför är vårat nöjd kundgaranti extra viktigt när det gäller städning i Solna. Vi följer upp resultatet av arbetet tillsammans med kunden och fakturerar efter ditt godkännande. Våra utbildade medarbetare använder sig utav moderna metoder och miljövänliga medel för att uppnå det bästa resultatet som ingen kan klaga på.

Vi tar även med våra egna rengöringsprodukter och städmaterial vid flyttstädning, då vi antar att huset är tomt på allt. I den flyttstädning vi erbjuder ingår dessutom fönsterputsning.

 

Vad ingår i ett bättre pris för flyttstädning i Solna?

 • Hög kvalitet till rimligt pris

 • Alltid samma städerska

 • Nöjd kundgaranti

 • Intern utbildning till Våra medarbetare

 • Ansvarsförsäkring & Personal försäkring

 • Hög Säkerhet

 • Inga inställelseavgifter, inga fakturaavgifter, inga resekostnader

 • Varje anställd skriver på ett sekretessavtal samt lämnar ett utdrag ur

 

Följande ingår ej i ett standard avtal för flyttstädning i Solna, men kan tilläggsbeställas.

 • Tvätt av väggar och tak i köket, 150kr (endast avfläckning av synliga fläckar ingår). 

 • Persienntvätt, 200kr 

 • Balkong, 120kr  

 • Putsning av inglasad balkong, från 250kr 

 • Utsida på fönsterbleck, från 40kr/fönster 

 • Vindsutrymme/föråd, 200kr

Image by Spacejoy

BEGÄR OFFERT

Sugen på att komma igång? Begär en offert idag!

bottom of page