top of page

Bra flyttstädning i Spånga

Spångas bästa och mest omtyckta flyttstädningsfirma.

Boka din flyttstädning med oss idag!

Månadens erbjudande - Just nu har vi 15% rabatt

Om Flyttstädning I Spånga

Förbered din flytt med städhjälp
Inför en flytt är det mycket som ska förberedas och planeras. Du ska packa ner alla dina ägodelar och saker i kartonger, bära möbler, transportera och tillsist packa upp allting igen. Sedan är det avslutningsvis en omfattande storstädning som måste göras innan du lämnar över nycklarna till nästa ägare. Det är viktigt att din flyttstädning i Spånga blir ordentlig och korrekt.

 

Vi på En Renare Vardag erbjuder en prisvänlig storstädning vid flytt där vi rengör alla rum riktigt noggrant. Vi är ett skickligt städföretag som har städat hus och hem under många år.

e3b2bd21-3c96-4758-b6dd-fccccd4574a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Flyttstädning som lämnar hem i toppskick

Under en flyttstädning i Spånga städar vi grundligt och metodiskt. Våra städare lägger alltid extra tid på detaljer. Med interna utbildningar och en lång erfarenhet har vi skapat ett duktig städteam som alltid levererar. Vi är engagerade och brinner för kundservice. Därför erbjuder vi dig flera tilläggstjänster och anpassar städningen efter ditt boende och dina behov.

 

Det kan gälla allt från städning av förråd och balkong till tvättning av persienner eller putsning av inglasad balkong. Vi skräddarsyr din flyttstädning i Spånga efter dina önskemål.

Fläckfri flyttstädning i Spånga

En Renare Vardag följer samma rutiner vid varje flyttstädning i Spånga för att alltid garantera en hög standard. Vi rengör inte bara ytor. Vi städar allt ifrån golvbrunnar och ventiler till diskmaskin och ugn. Kök och badrum är de delar av hemmet som vanligtvis behöver störst omsorg. I köket ser vi till att rengöra köksfläkt och ventil, ugn, kylskåp, köksluckor och mycket annat. Du kan vara säker på att ditt hem är fläckfritt efter vår flyttstädning i Spånga.


Vi tar med vår egen städutrustning och rengöringsmedel. Du behöver därför inte lämna kvar några städmaterial. Våra städare rengör på ett produktivt och skickligt sätt. På En Renare Vardag har vi etablerat riktlinjer och gemensamma rutiner vid varje flyttstädning i Spånga. Till exempel så städar vi alltid med miljövänliga metoder när vi använder rengöringsmedel.
 

f8d1dbe1-4b32-47d4-b734-e73d3d19e5a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Skicklig städfirma för flyttstädning i Spånga

Söker du en prisvänlig flyttstädning i Spånga? Vi erbjuder städning i hög kvalité till ett bra pris. Det finns många anledningar till att välja oss. Vi värderar dig som kund och lyssnar till dina önskemål.

 

Du har möjlighet att själv utforma din flyttstädning i Spånga efter dina behov. Vi prioriterar säkerhet och utför städkontroller. Vi är punktliga och pålitliga, du kan alltid räkna med oss! Du är varmt välkommen att kontakta oss om du behöver flyttstädning i Spånga.

Mer Info Om Flyttstädning I Spånga

Image by Raphaël LR

Alla vill flytta in i en ren och fräsch bostad. Men flyttstädning kräver noggrannhet och är ett väldigt stort projekt. Att flytta är redan stressigt som det är, ägna dig åt att planera allt annat, så tar vi hand om flyttstädningen åt dig! Det förekommer att det uppstår en tvist mellan utflyttande och inflyttande boende vad gäller flyttstädningen. Därför är vårat nöjd kundgaranti extra viktigt när det gäller städning i Spånga. Vi följer upp resultatet av arbetet tillsammans med kunden och fakturerar efter ditt godkännande. Våra utbildade medarbetare använder sig utav moderna metoder och miljövänliga medel för att uppnå det bästa resultatet som ingen kan klaga på.

Vi tar även med våra egna rengöringsprodukter och städmaterial vid flyttstädning, då vi antar att huset är tomt på allt. I den flyttstädning vi erbjuder ingår dessutom fönsterputsning.

 

Vad ingår i ett bättre pris för flyttstädning i Spånga?

 • Hög kvalitet till rimligt pris

 • Alltid samma städerska

 • Nöjd kundgaranti

 • Intern utbildning till Våra medarbetare

 • Ansvarsförsäkring & Personal försäkring

 • Hög Säkerhet

 • Inga inställelseavgifter, inga fakturaavgifter, inga resekostnader

 • Varje anställd skriver på ett sekretessavtal samt lämnar ett utdrag ur

 

Följande ingår ej i ett standard avtal för flyttstädning i Spånga, men kan tilläggsbeställas.

 • Tvätt av väggar och tak i köket, 150kr (endast avfläckning av synliga fläckar ingår). 

 • Persienntvätt, 200kr 

 • Balkong, 120kr  

 • Putsning av inglasad balkong, från 250kr 

 • Utsida på fönsterbleck, från 40kr/fönster 

 • Vindsutrymme/föråd, 200kr 

Image by Spacejoy

BEGÄR OFFERT

Sugen på att komma igång? Begär en offert idag!

bottom of page