top of page

Bra flyttstädning i Stockholm

Stockholms bästa och mest omtyckta flyttstädningsfirma.

Boka din flyttstädning med oss idag!

Månadens erbjudande - Just nu har vi 15% rabatt

Om Flyttstädning I Stockholm

När det är dags att flytta är det mycket som ska falla på plats. Det är en hel del som ska förberedas och alla dina ägodelar ska packas ner i kartonger och bäras ut. En flytt kan innebära mycket fysisk ansträngning, särskilt om du äger många stora och tunga möbler. Om du ska flytta från ett stort hus kan det vara mycket saker som ska flyttas till din nya bostad.


En Renare Vardag har arbetat med flyttstädning i Stockholm under många år. Därför vet vi hur stressigt det kan vara att flytta. Under flyttkaoset vill vi skapa ordning genom att sköta din städning. Om du letar efter en professionell städfirma som städar med noggrannhet så kan vi hjälpa dig med din flyttstädning i Stockholm.


Våra städare har arbetat inom städbranschen i många år. Vi arbetar flexibelt och fokuserat. När du anlitar oss så kan du vara säker på att vår städning kommer att lämna ditt hem i toppskick. Vi erbjuder flyttstädning i Stockholm till bra pris.
 

e3b2bd21-3c96-4758-b6dd-fccccd4574a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Städning som ger stora resultat

Vi på En Renare Vardag prioriterar dig som kund. Det viktigaste för oss är att du blir nöjd med vår städhjälp. Vi utför alltid en omfattande storstädning vid flytt. Det inkluderar en mängd olika städmoment. Vi rengör varje rum i hemmet utförligt. Vi missar ingenting och ser till att bostaden lämnas skinande ren.

 

Vår flyttstädning i Stockholm innefattar en rad olika städmoment. Vi städar husets alla rum. Kök och badrum är de delar av bostäder som vanligtvis behöver mest omfattande städning. I köket rengör vi till exempel spis, kylskåp, köksfläkt, ventiler, lampor och diskmaskin. I badrum rengör vi all sanitet, golvbrunnar, ventiler, kakel, skåp, belysning och speglar.

 

Efter en lång flyttdag kan det kännas tröttsamt att behöva städa hela bostaden. Eftersom det är viktigt att du lämnar ditt hem i ett perfekt skick så bör du anlita professionell städhjälp som rengör på bästa sätt. Flyttstädning i Stockholm är vår specialitet. Därför kan du tryggt och säkert låta oss sköta din städning.

 

Om du har specifika önskemål utöver de städmoment som ingår i vår grundläggande flyttstädning i Stockholm så kan du lägga till fler städtjänster. Det kan till exempel vara putsning av inglasad balkong, tvättning av persienner, städning av vindsutrymme eller förråd. Vi anpassar oss efter dina önskemål. Tack vare bred kompetens och lång erfarenhet kan vi hjälpa till med allt inom under din flyttstädning i Stockholm.

Duktiga städare som rengör på detaljnivå

Alla våra städare är utbildade genom våra interna kurser. De har även en stor erfarenhet av flyttstädning i Stockholm. Efter många år i branschen har vi etablerat välfungerande rutiner och riktlinjer vid städning som effektiviserar vårt arbete ännu mer. Vi använder vår samarbetsförmåga för att städa effektivt och metodiskt. Efter att ha städat i många hem är vi anpassningsbara och flexibla.

 

En Renare Vardag är ett städföretag som du alltid kan lita på. Vi är alltid på plats i tid och ser till att alltid städa effektivt. Det viktigaste är att du som kund blir nöjd med vår städning och att ditt hem blir rent och fräscht inför nästa ägare. Vid en flyttstädning i Stockholm finns det vissa krav som måste uppfyllas. För att ditt boende ska bli ordentligt rent bör du därför anlita vår städfirma. När du lämnar över din bostad till nästa ägare är det viktigt att boendet är i ett utmärkt skick. Vi ser till att städa varje rum på detaljnivå.

f8d1dbe1-4b32-47d4-b734-e73d3d19e5a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Flyttstädning i Stockholm med omnejd

Söker du efter ett städföretag som sköter flyttstädning i Stockholm? Då kan vi hjälpa dig! Vi är erfarna flyttstädare, därför tar vi alltid med egen utrustning och rengöringsmedel. På En Renare Vardag erbjuder vi flyttstädning i Stockholm till bästa pris.

 

Vi har en tredagars garanti vid städning för att du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss. Vi gör vårt bästa för att din flytt ska bli så enkel och effektiv som möjligt. Du behöver inte förbereda eller fundera. Hör av dig till oss så bokar vi in städhjälp inför din flytt! Vi hjälper dig med flyttstädning i Stockholm.

Mer Info Om Flyttstädning I Stockholm

Image by Raphaël LR

Vi erbjuder komplett flyttstädning i Stockholm med allt vad det innebär.

 

Alla vill flytta in i en ren och fräsch bostad. Men flyttstädning kräver noggrannhet och är ett väldigt stort projekt. Att flytta är redan stressigt som det är, ägna dig åt att planera allt annat, så tar vi hand om flyttstädningen åt dig! Det förekommer att det uppstår en tvist mellan utflyttande och inflyttande boende vad gäller flyttstädningen. Därför är vårat nöjd kundgaranti extra viktigt när det gäller städning i Stockholm. Vi följer upp resultatet av arbetet tillsammans med kunden och fakturerar efter ditt godkännande. Våra utbildade medarbetare använder sig utav moderna metoder och miljövänliga medel för att uppnå det bästa resultatet som ingen kan klaga på.

Vi tar även med våra egna rengöringsprodukter och städmaterial vid flyttstädning, då vi antar att huset är tomt på allt. I den flyttstädning vi erbjuder ingår dessutom fönsterputsning.

 

Vad ingår i ett bättre pris för flyttstädning i Stockholm?

 • Hög kvalitet till rimligt pris

 • Alltid samma städerska

 • Nöjd kundgaranti

 • Intern utbildning till Våra medarbetare

 • Ansvarsförsäkring & Personal försäkring

 • Hög Säkerhet

 • Inga inställelseavgifter, inga fakturaavgifter, inga resekostnader

 • Varje anställd skriver på ett sekretessavtal samt lämnar ett utdrag ur

 

Följande ingår ej i ett standard avtal för flyttstädning i Stockholm, men kan tilläggsbeställas.

 • Tvätt av väggar och tak i köket, 150kr (endast avfläckning av synliga fläckar ingår). 

 • Persienntvätt, 200kr 

 • Balkong, 120kr  

 • Putsning av inglasad balkong, från 250kr 

 • Utsida på fönsterbleck, från 40kr/fönster 

 • Vindsutrymme/föråd, 200kr 

Image by Spacejoy

BEGÄR OFFERT

Sugen på att komma igång? Begär en offert idag!

bottom of page