top of page

FÖNSTERPUTS

Alla våra återkommande kunder har alltid 20% rabatt på fönsterputs hos oss!

Fönsterputsning

Rena fönster är detaljen som gör skillnaden. En Renare Vardags professionella fönsterrengöringsmedel rengör effektivt dina fönster och tar bort stänk och smutsränder. Vår erfarna och professionella personal rengör fönstren från all smuts. Vi tar med alla verktyg och rengöringsmaterial som behövs och allt ingår i tjänsten.

 

- Låt oss veta vilken typ av fönster du har och hur många du vill rengöra. Detta är viktigt för oss för att ge dig rätt pris. Till exempel kräver fönster med mycket glöd, stora solida glasytor och högt placerade fönster specialverktyg och färdigheter.


- Sedan kommer vi överens om en lämplig tid för dig. Du väljer om du vill vara hemma och släppa in oss, eller om du vill lämna in nyckeln till vårt kontor.


- Vänligen berätta för oss innan vi börjar rengöra dina fönster om det finns befintliga skador (som repat glas, felaktiga lås eller trasiga persienner).


- För att vi ska kunna göra bästa möjliga arbete är det viktigt att du förbereder dig för fönsterputsning genom att flytta skrymmande möbler, ta bort gardinerna och ta bort blommor och föremål från fönsterbrädorna.


- Om det finns fönster lås, kom ihåg att skicka in nycklar. Tack

KUNDOMDÖMMEN

Vi är stolta över att så många kunder uppskattar vår städservice.

Image by Spacejoy

BEGÄR OFFERT

Sugen på att komma igång? Begär en offert idag!

bottom of page