top of page

Hemstädning I Bromma

Brommas bästa och mest omtyckta städfirma

Om Hemstädning I Bromma

För en bättre tillvaro

Städning av hemmet är viktigt ur flera aspekter. Det förbättrar din hygien, hälsa och vardagsplanering. Om du ofta upplever att du har ont om tid kan det vara lätt hänt att spara städningen till sist.

 

Det finns också en risk att du inte utför städningen så noga som du borde. För att du ska ha en lättare vardag och helt enkelt en bättre tillvaro så bör du anlita oss för hemstädning i Bromma. Vi på En Renare Vardag har städat hem i många år och rengör alltid effektivt och metodiskt.

e3b2bd21-3c96-4758-b6dd-fccccd4574a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Anpassad hemstädning efter dina önskemål

Vi anpassar alltid vår städning efter dina önskemål. Därför erbjuder vi olika tillägg för att städningen ska spegla dina behov. Om du behöver fönsterputsning, tvättning eller undanplockning av leksaker så fixar vi det. Annars utför vi alltid en grundlig städning som passar i alla olika hemmamiljöer. Vi rengör alla rum utförligt. I köket torkar vi av vitvaror, bänkar och skåp. För att din städning ska bli välgjord så behöver du ha vissa städmaterial hemma. Det är till exempel dammsugare, mopp och skurhink, dammtrasor och olika rengöringsmedel.

 

Du kan anlita vår hemstädning i Bromma regelbundet. Många kunder föredrar att boka in städhjälp mellan 1-4 gånger i månaden. Om du önskar fler eller färre gånger så går det självklart också bra. Efter en hemstädning i Bromma så lämnar vi ditt hem i ett perfekt skick. Du kan anpassa städningen efter dina behov. Om du bor i ett stort hus med familjen så krävs vanligtvis städning oftare än om du bor själv i en lägenhet.

Skickliga städare med noggranna rutiner

Våra skickliga städare är alla utbildade och erfarna inom städbranschen. Vi gör alltid vårt bästa för att du ska få samma städare vid varje hemstädning i Bromma.

 

Din säkerhet är en självklarhet för oss. Därför har våra städare både tystnadsplikt och säkerhetsåtgärder kring nycklar och annan information.

f8d1dbe1-4b32-47d4-b734-e73d3d19e5a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Prisvärd hemstädning i Bromma

Vi erbjuder städhjälp till ett bättre pris. Du har även rätt till RUT-avdrag vilket du kan passa på att nyttja för våra städtjänster. En Renare Vardag är ett städföretag som har anlitats för hemstädning i Bromma under en lång tid.

 

Våra kunder har anlitat oss under många år och vi är tacksamma och glada att våra kunder är nöjda med vårt arbete. Med regelbunden hemstädning i Bromma behöver du aldrig oroa dig eller ens fundera över städningen igen. Vi sköter din städning veckovis eller månadsvis, precis som du vill ha det. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss så bokar vi in din hemstädning i Bromma direkt!

Mer Info Om Hemstädning I Bromma

Image by Raphaël LR

Alla vill bo in i en ren och fräsch bostad. Men hemstädning kräver noggrannhet och är ett väldigt stort projekt. Att städa är redan stressigt som det är, ägna dig åt att planera allt annat, så tar vi hand om hemstädningen åt dig! Vi följer upp resultatet av arbetet tillsammans med kunden och fakturerar efter kundens godkännande. Våra utbildade medarbetare använder sig utav moderna metoder och miljövänliga medel för att uppnå det bästa resultatet som ingen kan klaga på och vi har 100% nöjd kund garanti.

 

Gör som alla våra nöjda kunder: anlita oss bli 100% nöjda med jobbet.

 

Kostnadseffektivt Hemstädföretag

  • Hög kvalitet till rimligaste pris i Bromma

  • Alltid samma städerska

  • Nöjd kundgaranti

  • Intern utbildning till Våra medarbetare

  • Ansvarsförsäkring & Personal försäkring

  • Hög Säkerhet

  • Inga inställelseavgifter, inga fakturaavgifter, inga resekostnader

  • Varje anställd skriver på ett sekretessavtal samt lämnar ett utdrag ur

Image by Spacejoy

BEGÄR OFFERT

Sugen på att komma igång? Begär en offert idag!

bottom of page