top of page

Hemstädning I Järfälla

Järfällas bästa och mest omtyckta städfirma

Om Hemstädning I Järfälla

Rent och fräscht hem
Inget slår att komma hem till ett rent och fräscht hem efter en lång arbetsdag. Städningen tar ofta mer tid än många vill. För att du ska ha mer tid över till att umgås med barnen eller till din hobby så kan du anlita vår städfirma för hemstäd i Järfälla.

 

Vi är ett städföretag som har hjälpt både familjer och ensamboende under många år med hemstäd i Järfälla. Du kan anlita oss veckovis eller månadsvis. Med vår städhjälp behöver du aldrig oroa dig över städningen igen.

e3b2bd21-3c96-4758-b6dd-fccccd4574a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Hemstädning för alla typer av hem

Vi på En Renare Vardag har varit i städbranschen i många år. Tack vare lång erfarenhet har vi lärt oss hur vi städar alla typer av hem på bästa möjliga sätt. Efter en hemstädning i Järfälla så lämnar vi ditt hem i ett perfekt skick.

 

Vi städar hela din bostad utförligt. Till exempel dammsuger vi golv, soffor och mattor i alla rum. Sedan våttorkar vi golvet och rengör fönsterbrädor och alla speglar. I köket torkar vi av alla köksluckor, kakel, utvändigt på vitvaror och tömmer sopor. Vi städar varje rum enligt noggranna rutiner.

Hemstäd i Järfälla efter dina behov

Vi på En Renare Vardag anpassar vår städning efter dina önskemål. Därför har du möjlighet att välja hur många gånger i månaden som du vill ha hemstäd i Järfälla. Våra städare har både gått en intern utbildning och har en lång erfarenhet inom städyrket sedan tidigare. Vi har bred kunskap och kan därför hjälpa dig under hemstäd i Järfälla med det mesta. Om du vill lägga till fönsterputsning, tvättning eller rengöring av ugn så går det självklart att ordna utan problem.

 

Vanligtvis anlitar våra kunder oss mellan 1-4 gånger per månad. Det kan bero på hur omfattande det dagliga underhållet är, er planlösning och hur ergonomi ser ut i ditt hem. För oss är det viktigt att du blir nöjd med resultatet. Därför ser vi gärna att du är hemma under vår första städning hos er.

f8d1dbe1-4b32-47d4-b734-e73d3d19e5a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Vi sköter hemstäd i Järfälla

Behöver du hemstäd i Järfälla? Vi på En Renare Vardag tar gärna hand om din städning varje månad. Vi ser också till att städningen görs på ett säkert sätt.

 

Vi följer alltid säkerhetsrutiner gällande nycklar och information. Våra städare har givetvis även tystnadsplikt. För oss är du som kund alltid vår prioritet och vi lyssnar till dina önskemål. När du anlitar oss får du alltid ett glatt bemötande och ett fläckfritt resultat. Hör av dig till oss på En Renare Vardag så bokar vi in din första städning!

Mer Info Om Hemstädning I Järfälla

Image by Raphaël LR

Alla vill bo in i en ren och fräsch bostad. Men hemstädning kräver noggrannhet och är ett väldigt stort projekt. Att städa är redan stressigt som det är, ägna dig åt att planera allt annat, så tar vi hand om hemstädningen åt dig! Vi följer upp resultatet av arbetet tillsammans med kunden och fakturerar efter kundens godkännande. Våra utbildade medarbetare använder sig utav moderna metoder och miljövänliga medel för att uppnå det bästa resultatet som ingen kan klaga på och vi har 100% nöjd kund garanti.

 

Gör som alla våra nöjda kunder: anlita oss bli 100% nöjda med jobbet.

 

Kostnadseffektivt Hemstädföretag

  • Hög kvalitet till rimligaste pris i Järfälla

  • Alltid samma städerska

  • Nöjd kundgaranti

  • Intern utbildning till Våra medarbetare

  • Ansvarsförsäkring & Personal försäkring

  • Hög Säkerhet

  • Inga inställelseavgifter, inga fakturaavgifter, inga resekostnader

  • Varje anställd skriver på ett sekretessavtal samt lämnar ett utdrag ur

Image by Spacejoy

BEGÄR OFFERT

Sugen på att komma igång? Begär en offert idag!

bottom of page