top of page

Hemstädning I Stockholm Stad

Stockholm Stads bästa och mest omtyckta städfirma

Om Hemstädning I Stockholm Stad

Fläckfri hemmamiljö
Har du haft städhjälp tidigare? Vi på En Renare Vardag kan hjälpa dig med hemstädning i Stockholm. Många inser inte hur mycket tid som städningen tar förrän de anlitar städhjälp. Du har mer tid över till roligare aktiviteter eller att njuta av din ledighet. Efter mångårig erfarenhet inom städbranschen har vi etablerat arbetssätt och rutiner som ger bäst resultat. Vanligtvis städar vi hem 1-4 gånger i veckan. Du kan själv välja hur ofta du vill ha hemstäd i Stockholm. Hur många gånger i månaden som passar dig kan bero på hur stort ditt hem är och hur det dagliga underhållet ser ut.


Har du tröttnat på att städa hemma? Då kan vi hjälpa dig! Vi erbjuder storstädning till bra pris i Stockholm med omnejd. Vi på En Renare Vardag städar både produktivt och professionellt. När du anlitar oss är ditt hem i trygga händer.
 

e3b2bd21-3c96-4758-b6dd-fccccd4574a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Hemstäd i Stockholm
av hög kvalité

När vi städar så följer vi alltid samma noggranna rutiner och riktlinjer. Det är väldigt viktigt för oss att du blir nöjd med vår hemstädning i Stockholm. Därför vill vi gärna att du är hemma under första städningen. Det underlättar vår framtida kommunikation och vi kan anpassa vår städning om du har några speciella önskemål. Det kan till exempel vara hjälp med tvätten, undanplockning av leksaker eller fönsterputsning. Under en hemstädning i Stockholm utför vi en rad olika städmoment.

 

Vi dammsuger golv, mattor och soffor. Vi torkar av alla speglar, skåp, vitvaror och bänkar i köket. I badrummet rengör vi kakel, toalett, dusch och/ eller badkar. Vi rengör handfat, torkar av lampor och fönsterbrädor. Med regelbunden städhjälp av våra städare kommer ditt hem att bli skinande rent.

Våra medarbetare är kompetenta och erfarna inom städbranschen. Vi vet vad som krävs för att du ska få ett rent resultat varje gång. För att vi ska rengöra ditt hem så bra som möjligt ska du ha vissa städmaterial hemma. Det är bland annat dammsugare, skurhink, diskborste och kökstrasor. Med rätt städutrustning kan vi utföra din hemstädning i Stockholm på bästa sätt. Vi rengör alla ytor noga och med rätt rengöringsmedel. Efter många år i städbranschen kan vi anpassa oss snabbt efter nya miljöer och hem.

Samma städare för
ökad trygghet

Vi värderar alltid din säkerhet när du är kund hos oss. Därför ser vi till att samma städerska städar i ditt hem varje gång. Det underlättar för båda parter eftersom vi kan anpassa städningen precis som du vill ha den. Många av våra kunder stannar hos oss under flera år vilket glädjer oss mycket. God kommunikation och kundservice är lika viktigt för oss som ett bra resultat. Vi är flexibla och bokar in de datum och tider på dygnet som passar ditt schema. Vi är anpassningsbara och kan givetvis städa under morgon, dag eller kväll.


Alla våra städare har gått en intern utbildning hos oss och har en lång erfarenhet inom städyrket. Det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Alla städare har därför även tystnadsplikt.

f8d1dbe1-4b32-47d4-b734-e73d3d19e5a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Professionell hemstädning
i Stockholm

Vi på En Renare Vardag kan hjälpa dig som behöver regelbunden hemstäd i Stockholm med omnejd. Vi följer alltid säkerhetsrutiner gällande nycklar och annan information.

 

Vi prioriterar dig som kund och gör alltid vårt bästa för att du ska bli så nöjd som möjligt. När vi städar hos dig kommer du bemötas av ett glatt humör och god energi. Vi vill göra din vardag roligare och lättare. Som privatperson har du rätt till RUT-avdrag vilket ger dig storstädning till bättre pris i Stockholm. RUT-avdraget gäller för hushållsnära tjänster, däribland städning. Tveka inte, kontakta oss så berättar vi mer om vår hemstädning i Stockholm!

Mer Info Om Hemstädning I Stockholm Stad

Image by Raphaël LR

Alla vill bo in i en ren och fräsch bostad. Men hemstädning kräver noggrannhet och är ett väldigt stort projekt. Att städa är redan stressigt som det är, ägna dig åt att planera allt annat, så tar vi hand om hemstädningen åt dig! Vi följer upp resultatet av arbetet tillsammans med kunden och fakturerar efter kundens godkännande. Våra utbildade medarbetare använder sig utav moderna metoder och miljövänliga medel för att uppnå det bästa resultatet som ingen kan klaga på och vi har 100% nöjd kund garanti.

 

Gör som alla våra nöjda kunder: anlita oss bli 100% nöjda med jobbet.

 

Kostnadseffektivt Hemstädföretag

  • Hög kvalitet till rimligaste pris i Stockholm

  • Alltid samma städerska

  • Nöjd kundgaranti

  • Intern utbildning till Våra medarbetare

  • Ansvarsförsäkring & Personal försäkring

  • Hög Säkerhet

  • Inga inställelseavgifter, inga fakturaavgifter, inga resekostnader

  • Varje anställd skriver på ett sekretessavtal samt lämnar ett utdrag ur

Image by Spacejoy

BEGÄR OFFERT

Sugen på att komma igång? Begär en offert idag!

bottom of page