top of page

Kontorsstädning I Stockholm

Stockholms bästa och mest omtyckta kontorsstädningsfirma. Boka din kontorsstädning med oss idag!

Om Kontorsstädning I Stockholm

Rena kontor för bättre produktivitet

Det är viktigt att ha rena och välstädade kontorslokaler av flera anledningar. Först och främst gynnar det dina anställda att ha en bra och vårdad arbetsplats. Det förbättrar personalens välmående och ökar produktivitet. Ett välstädat kontor ger även ett mer professionellt och seriöst intryck vid besök av kunder.

 

Oavsett lokalens storlek och städningens omfattning så finns vi nära till hands för att hjälpa dig med dina företagslokaler. Vi på En Renare Vardag erbjuder kontorsstädning i Stockholm för alla kontor, stora som små.

e3b2bd21-3c96-4758-b6dd-fccccd4574a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

Professionell städning
för din personal

Under en kontorsstädning i Stockholm städar vi alla ytor i din lokal noggrant. Vi ser till att golv, toaletter, skrivbord och bänkar blir rengjorda på ett korrekt sätt. Våra städare har många års erfarenhet inom städyrket. Alla har även genomgått en intern utbildning hos oss. Därför kan du vara säker på att städningen kommer att ge ett perfekt resultat varje gång.

 

Vi på En Renare Vardag vill underlätta din vardag så mycket som möjligt. Därför gör vi vårt bästa för att städa tidigt på morgonen eller sent på kvällen. För oss är det viktigt att ingen störs av städningen till exempel när vi dammsuger. Vi erbjuder regelbunden kontorsstädning så ofta eller sällan som du behöver. En Renare Vardag utför professionell kontorsstädning till ett bättre pris. Eftersom produktivitet är avgörande för ditt företags framväxt så måste alla arbetsytor vara i ett bra skick. Genom att anlita vår städfirma för kontorsstädning i Stockholm så tar du hand om din personal och ditt företag.

Utbildade städare för effektiva säkerhetsåtgärder

Vi förstår vikten av säkerhetsåtgärder vid kontorsstädning i Stockholm. Därför har vi noga rutiner gällande nycklar, information och tystnadsplikt. Alla våra städare skriver på ett sekretessavtal. Vi ställer höga krav på sekretess- och informationssäkerhet. Långsiktiga kundrelationer är väldigt viktigt för oss. Vi ser till att du alltid får samma städpersonal vilket både leder till ett bättre städresultat men också ökad säkerhet.

 

Våra städmetoder är effektiva, miljöanpassade och ergonomiska. Vi är en städfirma med en lång erfarenhet av många olika lokaler och byggnader. Eftersom vi har städat i många miljöer anpassar vi snabbt städningen därefter.

f8d1dbe1-4b32-47d4-b734-e73d3d19e5a5.jpg
b3e21dce-d79d-48ab-b45e-c9cddc90f447.jpg

En Renare Vardag - er partner för kontorsstädning i Stockholm

Vi har städat många kontor genom åren och har etablerat en professionell och kunnig städpersonal. Alla städare har både utbildning och en lång erfarenhet inom städyrket.

 

Vi ställer höga krav på kvalité och säkerhet. Vi vill inte bara ge goda städresultat. Säkerhet är en stor prioritet inom vår städfirma. Hos oss är du, er personal och era lokaler i trygga händer. Vi är ett engagerat och effektivt team som har städat tillsammans under många år. Kontakta oss för mer information om din kontorsstädning i Stockholm!

Mer Info Om Kontorsstädning I Stockholm

Image by Raphaël LR

Vi erbjuder kontorsstädning i Stockholm som du kan lita på.

Vår specialiserade kontorsstädnings-service kan få ditt företag att skina genom att eliminera all smuts som har lämnats kvar när ljusen släckts. Vår städservice för kontorsstädning är skräddarsytt för att passa ditt företags behov och dess krav på kvalitetsstädning. Våran service betyder omtanke! Boka städning av ditt kontor med oss idag och få bättre trivsel och motivation hos dina kunder.

 

Alla våra företagskunder har en sak gemensamt: de är nöjda.

 

Vad kostar kontorsstädning?

Kontorsstädnings pris per timme är ingenting jämfört med vad ditt företag tjänar på det! Dina anställda trivs bättre, mår bättre och jobbar bättre! Eftersom priset beror på storlek, möblering och geografisk plats är det bästa att du ber om en offert. Vi svarar inom 24 timmar. Du är välkommen att höra av dig om du vill ha en checklista.

 

Vad ingår i ett bättre pris för kontorsstädning i Stockholm?

Kontorsstädnings pris per timme är ingenting jämfört med vad ditt företag tjänar på det! Dina anställda trivs bättre, mår bättre och jobbar bättre! Eftersom priset beror på storlek, möblering och geografisk plats är det bästa att du ber om en offert. Vi svarar inom 24 timmar. Du är välkommen att höra av dig om du vill ha en checklista.

  • Hög kvalitet till rimligt pris

  • Nöjd kundgaranti

  • Intern utbildning till Våra medarbetare

  • Ansvarsförsäkring & Personal försäkring

  • Hög Säkerhet

  • Inga inställelseavgifter, inga fakturaavgifter, inga resekostnader

  • Varje anställd skriver på ett sekretessavtal samt lämnar ett utdrag ur

 

Städschema

Upprättas i samband med jobb start och samråd med kund för att åstadkomma det bästa resultat.

 

Städmaterial

  • En städ vagn med tillhörande utrustning hyrs till kund. (Frivilligt)

  • En dammsugare hyrs till kund. (Frivilligt)

  • Alla medel som används i kontoret är Svanenmärkta och miljömärkta

Image by Spacejoy

BEGÄR OFFERT

Sugen på att komma igång? Begär en offert idag!

bottom of page