top of page

ANVÄNDARVILLKOR &
STÄDSAVTAL

Läs noga igenom våra villkor innan du använder vår tjänst

VILKEN INFO BEHÖVS VID BESTÄLLNING 

För att kunna behandla din order så snart som möjligt så behöver vi all info om dig och din bostad .Vi behöver veta: Namn, efternamn, personnummer för skattereduktion, Adress, ort, portkod, telefon och mail och även en kort beskrivning på vad du behöver hjälp med.

 

STÄDSAVTAL REGEL F.O.M 2023-01-01

 

Privata Kunder

 

Från och med den 1/1–2023 alla kontinuerliga privata kunder oavsett om man har skrivit ett städs avtal med oss eller ej så har man ett löpande avtal med 3 månaders uppsägningstid.

 

Vi brukar ofta skicka avtal via mail som kunden ska godkänna. Men senaste åren var inte så många som har skickat tillbaka städs avtalet till oss. vilket vi bestämde oss att detta är som ett avtal för er som anlitar oss kontinuerlig städning från och med den 1/1–2023. 

 

Alla nya kunder har alltid 30% rabatt på första hemstädning med oss och prova vår kvalité på städning utan nån förbindelse. Om ni blir nöjda och vill fortsätta med oss så skickar ni ett mail till info@enrenarevardag.se berätta hur ofta och vilka dagar vill ni ha städning och därefter blir ett löpande avtal med 3 månader uppsägningstid.

 

Företag kunder

 

Alla företag kunder kan prova oss i en månad utan någon förbindelse. Om företagskunder blir nöjd med vårt arbete och vill fortsätta så gäller avtalet i ett år bindningstid med 3 månader uppsägningstid. Om Kunden inte säger upp sitt avtal när året har löpt ut så förlängs avtalet automatisk med ett år i taget. 

 

AVBOKNINGREGEL F.O.M 01-01-2023

 

Vi kommer att lanserat flera funktioner på vår hemsida i v2-2023 som kallas kundportal https://enrenarevardag.twportal.se där kan alla våra kunder med hjälp av e-mail som lämnade till oss och ett lösenord (minst 6 tecken), skapa ett konto hos oss.

När ni har skapat konto, med hjälp av e-mail och lösenorden kan ni komma till eran faktura, status på faktura, avbokning, ombokning, kommande städning med mera. Ett enklare sätt att kunna avboka/omboka sin städning och även håll koll på vad som gäller er städning.

 

·  Avbokningar / ombokning sker endast via mail eller via kund portalen.

Man kan avboka sin hemstämning hur mycket man vill per år. Den avbokade städs tillfälle ska ombokas helst i närmaste dagar men om man inte har möjlighet att omboka sin städning så sparas den avbokade städningens priser i en pott som man har tid på sig till slutet av året med en annan typ av våra tjänster såsom Storstädning, Fönsterputsning, Flyttstädning eller extra hemstädning. Ni kommer att betala beloppet som ni är skyldiga för de avbokade städningarna som gjordes under årets utgång. Från och med augusti i varje år kommer vi kontakta de som har avbokad sina städningar och boka ny tid för de uteblivande städningarna. 

· Vi blir tacksamma om ni avbokar er hemstädning tidigast 24 timmar innan den bokade tiden bara för att kunna informera städerska att inte åka iväg i onödan.

· Ombokning av städhjälp är kostnadsfri.

 

· KORTVARSEL AVBOKNING: Avbokar du din hemstädning mindre än 24 timmar så tyvärr blir du debiterad på halva beloppet av din städning´s-pris och inget sparas i potten.

 

· Du kan avboka Flyttstädning och Storstädning 72 timmar efter när du har lagt en order till oss. Vid senare avbokning debiterar vi dig med 500 kr för administrativt arbete.

 

· Vid akuta fall utanför arbetstid vänligen maila oss till info@enrenarevardag.se eller skicka SMS till 076 0 38 08 03 eller under arbetstider ring oss per telefon 08-660 55 55.

OBS! Att under uppsägningstiden så kan man inte avboka sina städningar, men man kan förstås omboka.

 

 

Städs pris F.O.M 01-01-2022 

 

Från och med den 1/1–2022 har vi höjt vårt städ pris från 410 kr/tim  till 450 kr/tim. Vi har hunnit med att uppdatera en del av våra kunder under år 2022 och resterande uppdateras från och med 1/1-2023.

 

Detta nya pris på grund av vi betalar vår anställda enligt kollektivavtals lön och även all kostnad i företaget har höjts rejält i senaste året. vi kommer att lansera en ny hemsida i slutet av januari 2023 som hjälper er att kunna använda chat funktion, avboka , omboka , hålla koll på faktura status m.m, som i sin tur underlättar vårt kommunikation gällande allt inom städningen.

 

Kontinuerliga kunder på hemstädning som väljer oss var 4:e vecka eller varannan vecka betalar 450kr/tim motsvara 225 kr/tim efter Rut-avdrag.

Kontinuerliga kunder på hemstädning varje vecka ligger priset på 420kr/tim motsvara 210kr efetr Rut-avdrag.

 

Jag hoppas att ni har förståelse för detta. 

Ni kan alltid höra av er till mig om ni har funderingar omkring detta via mail: samuel@enrenarevardag.se

tack på förhand!

 

 

NYCKELHANTERING

 

Det kan kännas lite ovant att lämna över dina nycklar till ett företag. Mottagande av nycklar och larmkoder innebär ett stort ansvar. Ditt förtroende är avgörande för oss, därför hanterar vi dina nycklar med högsta försiktighet. Med vår långa erfarenhet av lokalvård av både kontor, skolor och bostäder har vi tagit fram säkra rutiner för nyckel hantering. När de inte behövs för att vår personal ska kunna utföra sitt arbete, förvaras nycklar och eventuella larmkoder i kassaskåp. 

 

 

ATT HA HUSDJUR I HEMMET

 

Alla våra medarbetare älskar djur. om du har husdjur hemma så vill vi att du informera oss i förväg för att skicka personal som inte har allergi, eller rädsla för djur.

Som ni är medveten om så tar längre tid för städning av hemmet som har husdjur. vi brukar i normalt sätt lägga minst 30-60 minuter extra arbete för borttagning av päls i hemmet och för att kunna försäkra oss en städning med högkvalitet så behöver vi den tiden för extra städning som kommer att debiteras på fakturan.  

 

 

OLIKA BETALNINGSÄTT 

 

Vi tar emot betalning via bankgiro, autogiro och ingen kontant hantering.

Du kan ta reda på din faktura för betalning enligt nedan:

E-post faktura: Fakturan skickas till samma e-post som du har angett när du beställde en städtjänst. denna tjänst är kostnadsfritt. Vid betalningen vänligen ange faktura nr.

 

Post faktura: Vi kan skicka faktura via post till dig och det kostar  49kr per faktura.

 

Autogiro: Om du är en kontinuerlig kund hos oss och vill välja den tjänsten så går du i ditt bankkonto och skicka en anmälan så ordnar vi därefter. Du får alltid ett fakturaunderlag från oss för just den betalningen som görs.

 

 

FÖRSENINGSAVGIFTER

 

Ledningen har fattat ett beslut gällande förseningsavgifter från och med 1/1–2021.

Detta innebär för er kära kunder att vi fakturerar den 15:e av varje månad och ni har förfallodatum den 25:e av varje månad.

Om betalning har inte kommit till oss den 25:e av varje månad så kommer ni bli debiterade på en förseningsavgift på 60kr inklusive moms för privata kunder och 120 kr exklusive moms för företag kunder.

Tack för din medverkan att betala i tid.

 

 

COVID 19

 

All vår personal är utbildad och informerad med information från hälsovårdsmyndigheterna. Vid minsta symptom får vår personal stanna hemma i minst 14 dagar. Om din städare blir sjuk så kommer vi att informera dig omedelbart och göra allt vi kan för att hitta en vikarie. Alternativt boka om din städning inom en rimlig tidsram. 

Vi gör allt i vår makt för att inte bidra till smittan och för att du ska kunna känna dig trygg med städhjälp från oss.

 

När ni blir sjuka eller har ett sjukt barn hemma

 

Vänligen informera oss i god tid för att kunna boka om er städning. Om ni inte gör så städerskan blir sjuk och detta drabbar hennes andra kunder som har bokade städning på henne och detta orsakar oss ekonomisk för alla drabbade.

Nyheter

Vi kommer att lanserat flera funktioner på vår hemsida i v2-2023 som kallas kundportal https://enrenarevardag.twportal.se där kan alla våra kunder med hjälp av e-mail som lämnade till oss och ett lösenord (minst 6 tecken), skapa ett konto hos oss.

När ni har skapat konto, med hjälp av e-mail och lösenorden kan ni komma till eran faktura, status på faktura, avbokning, ombokning, kommande städning med mera. Ett enklare sätt att kunna avboka/omboka sin städning och även håll koll på vad som gäller er städning.

KUNDOMDÖMMEN

Vi är stolta över att så många kunder uppskattar vår städservice.

Image by Spacejoy

BEGÄR OFFERT

Sugen på att komma igång? Begär en offert idag!

bottom of page